Home

Subcategories

 • Kratom Thai

  ARA QUALITAT PREMIUM, SENSE PUJAR ELS PREUS!

  Fulles de Mitragyna Speciosa (Kratom) de plantes d'ascendència Thailandesa finament polvoritzades. La major part del Kratom venut com Thailandès no prové de Tailàndia, on ha estat il·legalitzat, sinó de regions frontereres on creix la mateixa genètica. És important conèixer la procedència del Kratom, ja que nosaltres no promovem el mercat negre a Tailàndia.

  Ús etnobotànic: Les fulles fresques són consumides masticándolas a la boca, mentre que les fulles seques es consumeixen en forma de te. Aquest últim mètode és l'habitual en occident, on és molt difícil tenir accés a material vegetal fresc.

  Experiència subjectiva in vivo: Els usuaris que ho consumeixen reporten com a signe subjectiu més clar estimulació sense ansietat i cert efecte somiador, de manera dosi-depenent. L'estimulació deixa pas a la somnolència i un estat de entreson passades 2-4 hores des de la presa inicial. Els efectes secundaris també segueixen un patró dosi-depenent, entre els quals destaca vertígens i nàusees. Amb l'ús continuat es descriu tolerància i dependència psicològica i física.

  Perfil alcaloidal: El Kratom de genètica Thailandesa presenta un contingut alcaloidal elevat, sent al voltant del 0.5% p / p en les fulles seques. El perfil alcaloidal varia fins i tot dins de les diferents espècies a Tailàndia. La facultat de ciències farmacèutiques de la Universitat de Bangkok en col·laboració amb el Dr. Ponglux van treballar amb una genètica Thailandesa que farem servir de referència:

  • 66.2% Mitragynine
  • 8.6% Paynantheine
  • 6.6% Speciogynine
  • 2.0% 7-hydroxymitragynine
  • 0.8% Speciociliatine

 • Kratom Malay

  Fulles finament polvoritzades d'aquesta rara varietat de Mitragyna Speciosa, de la qual som l'únic proveïdor espanyol.

  Posseeix matisos que la converteixen en única, molt distintius de la resta de varietats. És definida per molts com la més eufòrica. Està situada en l'extrem estimulant, sense que per això perdi les seves propietats analgèsiques. Ideal per elevar l'ànim i donar-li una empenta al dia, amb un sabor que fins i tot podria ser qualificat d'agradable!

  Malgrat que el Kratom és considerat ansiolític, un dosi elevada d'aquesta varietat podria resultar en ansietat, per la qual cosa es recomana començar per dosis baixes (5-6 grams). L'efecte pot variar segons la idiosincràsia personal. En les hores posteriors pot presentar-se sedació.

 • Kratom Bali
 • Kratom Sumatra

  De les selves de l'illa de Sumatra, ens arriba aquest Kratom recol·lectat a mà per agricultors experimentats, respectuosos amb el medi ambient. D'olor especiat i sabor suau, disposem de la varietat de vena vermella, ideal per al dolor i l'ansietat.

  Experiència subjectiva in vivo: sedant i durador, produeix alleujament físic i mental a partir de 2 grams. Els efectes d'aquesta varietat són descrits com fàcils de portar, la qual cosa la fa ideal per a principiants i gent que fa un ús terapèutic del kratom i necessita tenir la ment clara en el seu treball i altres tasques. La seva vida mitjana és llarga, la qual cosa és un altre avantatge per a aquells que el prenen com a analgèsic o substitut del cafè.

  Ús etnobotànic: Les fulles fresques són consumides masticándolas a la boca, mentre que les fulles seques es consumeixen en forma de te o s'ingereixen encapsulades. Aquests dos últims mètodes els més habituals a occident, on és molt difícil tenir accés a material vegetal fresc.

 • Kratom Thai Maeng Da

  MaengDa sempre ha estat considerada la varietat més forta de Kratom. Els fulls de Kratom Maeng Dóna difereixen de les habituals per les seves vores serrats, i són recollides a mà, una a una, per agricultors locals dels arbres més grans de Mitragyna speciosa.

  Hojas de Kratom Maeng Da vs convencional

  És una varietat descrita com molt estimulant, amb una major concentració d'alcaloides que el Kratom Thai convencional. No és apta per a principiants, ni tampoc recomanada per a gent amb ansietat.

  El seu sabor és molt fort: possiblement és la varietat de Kratom amb sabor més acusat.