25 grams Kratom Thai Veure sencer

25 grams Kratom Thai

25 grams de Kratom Thai en format pols. Emmagatzemat en borsa tipus zip-lock per a un maneig més còmode.

Més detalls

28 Unitats en estoc

12,00 €

12,00 € per paquete

productedes de (quantitat)descompte
25 grams Kratom Thai30 -38%

Fulles de Mitragyna Speciosa (Kratom) de plantes d'ascendència Thailandesa finament polvoritzades. La major part del Kratom venut com Thailandés no prové de Thailandia, on ha estat il·legalitzat, sinó de regions frontereres on creix la mateixa genètica. És important conèixer la procedència del *Kratom, doncs nosaltres no promovem el mercat negre en Thailandia.

Ús etnobotànic: Les fulles fresques són consumides mastegant-les en la boca, mentre que les fulles seques es consumeixen en forma de te. Aquest últim mètode és l'habitual en occident, on és molt difícil tenir accés a material vegetal fresc.

Experiència subjectiva in vivo: Els usuaris que ho consumeixen reporten com a signe subjectiu més clar estimulació sense ansietat i cert efecte *ensoñador, de forma dosi-depenent. L'estimulació deixa pas a la somnolència i un estat de ensomni passades 2-4 hores des de la presa inicial. Els efectes secundaris també segueixen un patró dosi-depenent, entre els quals destaca vertígens i nàusees. Amb l'ús continuat es descriu tolerància i dependència psicològica i física.

Perfil alcaloidal: El Kratom de genètica Thailandesa presenta un contingut alcaloidal elevat, sent al voltant del 0.5% p/p en les fulles seques. El seu balanç mitraginina/7-hidroximitraginina tendeix segurament cap a l'esquerra.

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu el vostre comentari

25 grams Kratom Thai

25 grams Kratom Thai

25 grams de Kratom Thai en format pols. Emmagatzemat en borsa tipus zip-lock per a un maneig més còmode.

Escriviu el vostre comentari